Sper stärker organisationen

Spelbranschens Riksorganisation, Sper, stärker organisationen och anställer Eva Sjöberg som senior rådgivare från och med den 15 juni. Med erfarenhet från bland annat Finansdepartementet kommer hennes fokus vara att stärka och bredda branschorganisationens medlemserbjudande och utveckla ansvarsarbetet.

̶  Eva är lösningsorienterad och pragmatisk och jag är väldigt glad över att kunna stärka organisationen med hennes unika kompetens. Hon har ett positivt förhållningssätt till att utveckla spelbranschen till en sund och modern marknad, säger Maria Wennerberg Sedigh, vd Spelbranschens Riksorganisation.

Eva Sjöberg kommer närmast från Almi Företagspartner AB där hon arbetat med styrning, ledning, samordning och verksamhetsutveckling ur ett koncernövergripande perspektiv med ansvar för ägarstyrning och ledningsfrågor. Innan dess arbetade hon på Finansdepartementet med bland annat spelreglering.

̶  Jag tycker att spelbranschfrågor är både intressanta och utmanande. Branschen utvecklas ständigt inom många områden och inte minst därför känns uppdraget i Sper roligt och utvecklande, säger Eva Sjöberg.