Leverantörsmedlemmar

Att vara medlem i Sper är en kvalitetsstämpel. Sper har ett högt anseende och är ett stående inslag i debatter och dialoger med myndigheter och politiker. Som medlem är du med och utvecklar en sund, modern och hållbar spelbransch.

Idag representerar vi mer än hälften av marknaden i Sverige och vi vill bli fler och större!

Leverantörsmedlemskap

Att bli leverantörsmedlem kan alla aktörer som på något sätt arbetar med spelbranschen men själv inte behöver ha spellicens i Sverige. Det kan t.ex. vara en spelutvecklare, ett spelombud eller en betallösningsaktör.

Detta ingår i medlemskapet:

  • Möjlighet att påverka praxis på marknaden
  • Fri tillgång till rådgivning inom spelpolitik och andra branschspecifika frågor samt hjälp till förmedling av speljuridisk expertis
  • Utbildning i spelansvar, hållbarhet och/eller marknadsföring
  • Representation i Oberoende Spelsamverkan, en sammanslutning mellan Spelinspektionen, Folkhälsomyndigheten, Stödlinjen, Sper, Bos mfl.
  • Delta i det gemensamma påverkansarbetet – en gemensam röst blir alltid starkare!
  • En trovärdig remissinstans som representeras i politiska dialoger och utredningar
  • En plattform för branschens spelbolag att träffas och lära känna varandra. Sper ordnar seminarier och mingel
  • Nyhetsbrev och löpande medlemsinformation

Våra leverantörsmedlemmar

IGT har varit leverantör till den svenska spelmarknaden sedan 1986 genom sitt svenska dotterbolag och är en global ledare inom spelindustrin. IGT erbjuder produkter och spel för alla distributionskanaler, inom alla spelvertikaler, på den reglerade spelmarknaden.

Random State är en one-stop-shop för ideella föreningar. De erbjuder en certifierad plattform för lotterier och diversifierade spellogiker. Här samlas även expertis på spellagstiftning och compliance med konceptutvecklare inom digitala lotterier. Sammantaget erbjuder Random State en hjälpande hand från tillståndsansökan och change management till lansering av digitala lotter och spel..

SG Digital är en väletablerad partner och leverantör till speloperatörer. Med nio egna spelstudios och ett omfattande nätverk av tredjepartsleverantörer kan SG Digital erbjuda sina kunder marknadens största spelportfolio med över 2000 olika speltitlar. SG Digital har ca 1500 anställda över hela världen.