Spelakademin med fokus på hållbarhet och förtroende

Den 11 september arrangerar Spelbranschens Riksorganisation tillsammans med spelbolaget Paf ett seminarium på Åland. Fokus är arbetet med att skapa ett ökat förtroende för branschen där viktiga pusselbitar är hållbarhet, ledarskap och kundnöjdhet.

– Vi behöver samla beslutsfattare, opinionsbildare och andra nyckelpersoner i branschen för att få fart på arbetet med att öka förtroendet för vår bransch. Och eftersom förtroende inte är något du får utan något du förtjänar behöver alla vara med i diskussionen om vad som behöver göras. Därför hoppas vi att många deltar på Spelakademin i år, säger Jenny Nilzon vd på Sper.

Förutom paneler där både spelbranschens aktörer, spelare och experter kommer att diskutera de aktuella ämnena kommer flera huvudtalare att närvara. Spelinspektionens Generaldirektör Camilla Rosenberg kommer att presentera en uppdatering av myndighetens pågående arbete. Erik Elvingsson Hedén, vd för SB Insights som driver Sustainable Brand Index kommer att reflektera över spelbranschens hållbarhetsarbete. Daniel Ewerman grundare av Transformator Design pratar om vad kunderna förväntar sig i dagens samhälle och hur företagen ska lyckas ge kunderna vad de vill ha. Se vidare i bifogat programblad i pdf.

PROGRAM

Anmäl dig till Spelakademin här